MapleLeaf.nl biedt u de volgende opties om de door u in onze winkel gekochte producten te betalen.

iDeal
Met iDeal kunt u veilig, vertrouwd en eenvoudig uw bestelling online afrekenen bij edelmetalist.nl. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor apart hoeft aan te melden. iDeal werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.
Kies uw bankinstelling en geef uw bankrekeningnummer in. Daarna betaald u via het voor u bekende betaalsysteem.
Werkt alleen voor klanten die een Nederlandse bankrekening hebben.

Bancaire Overboeking
Indien u geen bankrekening heeft waarmee u de mogelijkheid heeft om met iDeal te betalen is dit geen probleem.
U kunt uw bestelling ook gewoon aan ons voldoen per overboeking. U ontvangt van ons, na het plaatsen van uw bestelling, een email waarin u alle informatie kunt vinden om uw betaling te voldoen. Gelieve binnen 24 uur het totaalbedrag van uw faktuur over te maken onder vermelding van uw bestelnummer. Zodra bij ons uw betaling binnen is, zullen wij uw order verwerken en aan u toezenden.
(Deze optie geld ook voor onze Belgische klanten. Op de aan u gestuurde bevestigingsmail staat ons internationale IBAN nummer vermeld.)

Bancontact
Voor onze Belgische klanten hebben wij bij MapleLeaf.nl de mogelijkheid te betalen via Bancontact. De veilige en snelle methode om via uw bankaccount online uw betaling te verrichten. Geef uw cardnummer op, en volg de aanwijzegingen op het voor u bekende scherm bij uw bank.
(Indien u deze mogelijkheid niet heeft, kunt u gebruik maken van de bancaire overboeking!)

Langskomen en ophalen
Het kost misschien iets meer tijd, maar indien u wilt bent u natuurlijk van harte welkom om uw bestelling af te komen halen.
Natuurlijk zonder kosten, maar maakt u aub wel even een afspraak. Wij zijn namelijk alleen op afspraak open met onze winkel.

Zoals u ziet, heeft u alle mogelijkheden tot uw beschikking om de door uw gekozen optie te accepteren.

Mocht u nog vragen en/of suggesties hebben, dan horen wij dit van het MapleLeaf.nl team graag!