Geachte bezoeker, 

In eerste instantie hartelijk dank voor uw bezoek aan deze pagina. Wij dromen er reeds enige tijd van om de mogelijkheid te hebben om Maple Leaf munten te gaan verkopen. We hebben hiervoor een geschikte leverancier gevonden, alleen vereist deze een zeer grote afname. Nu kunnen we twee dingen gaan doen. Of we kunnen ons neerleggen bij het feit dat het aanbieden van Maple Leaf munten voor ons niet tot de mogelijkheden behoort of we kunnen op zoek gaan naar een oplossing. Omdat we sterk geloven in de toekomst van zilver en goud zijn we op zoek gegaan naar een oplossing en die denken we gevonden te hebben. Op deze pagina laten we u dan ook graag kennismaken met onze Maple Leaf Crowd Actie!

 

Wat is het probleem dat zich stelt?

Wij willen uitsluitend afnemen bij een betrouwbare leverancier. Deze leverancier hebben we gevonden, alleen stelt deze aanzienlijke financiële eisen. 

 

Hoe willen we dit probleem oplossen?

De oplossing die we hebben uitgedacht is een ‘Maple Leaf Crowd Actie’. We geven iedereen die wenst te investeren in Maple Leaf munten in goud of zilver de mogelijkheid om een bestelling bij ons te plaatsen. Deze bestellingen gaan we bundelen en verwerken als één grote order. Op deze manier kunnen we alsnog het aanbieden van Maple Leaf munten gaan realiseren.

 

Interessante voordelen voor u en ons

Deze Maple Leaf Crowd Actie biedt bijzonder interessante perspectieven voor alle betrokken partijen. Dit geldt dus niet alleen voor ons, maar zeker ook voor u als afnemer. De voordelen die zijn verbonden aan deze crowd actie zijn dan ook de volgende: 

  • Wij krijgen de mogelijkheid om Maple Leaf munten te verkopen; 
  • Als deelnemer aan deze actie kunt u rekenen op een uitstekende koers; 
  • Ook de verzendkosten kunnen sterk binnen de perken worden gehouden; 

Bovenstaande voordelen maken het in ieder geval duidelijk, alle partijen die bij de crowd actie betrokken zijn worden er eigenlijk alleen maar beter van. 

 

Wilt u graag deelnemen aan onze Maple Leaf Crowd Actie?

Klinken de bovenstaande voordelen voor u ook als muziek in de oren? Wilt u dan ook maar wat graag deelnemen aan onze Maple Leaf Crowd Actie? In dat geval nodigen we u uit om ons te laten weten waar u precies interesse in heeft. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in zilveren of gouden Maple Leaf munten? Of misschien wel in allebei? Breng ons daar dan zeker van op de hoogte. Vergeet bovendien ook niet om een indicatie te geven van de hoeveelheid aan munten welke u wenst aan te kopen. U kunt dit zeer eenvoudig doen door gebruik te maken van ons Maple Leaf Crowd Formulier (klik hier).

 

Oriëntatieperiode 

We willen benadrukken dat we in eerste instantie vooral een oriëntatieperiode hanteren. Dit betekent dat we allereerst zullen nagaan of dit systeem in de praktijk wel of niet haalbaar is. We gaan alle orders die bij ons binnenkomen inventariseren. Op basis hiervan kunnen we vervolgens beslissen of het plaatsen van een Maple Leaf order middels dit systeem mogelijk is of niet. Wanneer u dus aangeeft dat u graag wenst in te stappen is dit nog niet definitief! Van zodra wij een mogelijkheid zien tot aankoop via de Maple Leaf Crowd Actie zullen wij alle deelnemers benaderen en hen een officiële aanbieding doen.

 

Officiële aanbieding 

Van zodra blijkt dat het op deze pagina voorgestelde systeem haalbaar is zullen wij alle deelnemers een officiële aanbieding doen. In deze officiële aanbieding zullen alle details zijn opgenomen. Het gaat hierbij concreet om het volgende: 

  1. De koers waartegen u de Maple Leaf munten kunt aankopen; 
  2. Het soort munten welke u heeft besteld; 
  3. Het aantal munten welke u heeft gevraagd; 

Na twee à drie dagen zult u van ons de factuur ontvangen voor het betalen van de bestelde munten. U dient er rekening mee te houden dat deze factuur binnen de 24 uur dient te worden betaald. Dit uiteraard omwille van mogelijke koersschommelingen. Vervolgens zullen wij binnen een termijn van maximum 7 dagen de bestelling uitleveren. Bent u dus geïnteresseerd in het aankopen van zilveren en / of gouden Maple Leaf munten tegen een interessante prijs? Wacht dan niet langer en breng ons op de hoogte van uw bestelling! 

Ja, ik heb zeker interesse en vul hierbij het Maple Leaf Crowd Actie formulier in.