Product toegevoegd

1 oz zilveren Maple Leaf | 2022


€ 35,11

1 oz zilveren Maple Leaf 2022
Gewicht oz: 1 oz (troy ounce)
Gewicht gram : 31,1035 gram
Nominale waarde: 5 Dollars (Canada)
Gehalte: 99.99% zilver
Kwaliteit: UNC (Uncirculated)
Verpakking los: Muntcapsule
Verpakking groot: 25 per tube


1 oz zilveren Maple Leaf 2022

Kwaliteit: UNC (Uncirculated)
Verpakking: Los in Capsules, Per 25 stuks in tube

De meest gekochte en verhandelde beleggingsmunten, ook wel bullions genaamd, zijn de zilveren Maple Leaf munten uit Canada. Maar ook door de zeer mooie vormgeving en hoogwaardige afwerking is dit een geliefde verzamelaarsmunt.
Wilt u deze 2022 zilveren Maple Leaf munt kopen, dan koopt u een beleggingsmunt die is geslagen met een zeer hoog fijnzilver gehalte: 99,99%. 1 troy ounce is omgerekend 31,10 gram.

De zilveren Maple Leaf munten worden sinds 1988 geslagen door de Royal Canadian Mint, het munthuis van Canada. Omdat deze munt in een zo hoge zilver fijnheid gemaakt wordt, maar ook omdat de kwaliteit welke de Royal Canadian Mint levert zo hoog is, is deze munt onder beleggers wereldwijd favoriet. De Royal Canadian Mint loopt ook voorop qua beveiligingskenmerken op hun munten. Ook dit is een vertrouwd gevoel voor een belegger.
Dit is de reden dat, waar je ook komt, men de zilveren Maple Leaf kent, herkent, koopt, maar ook aankoopt. U kunt ze dus ook weer overal verkopen. Vandaar dat deze 2022 zilveren Maple Leaf een perfecte beleggers munt is en dus op de favorietenlijst staat van de meeste beleggers.

 

ZILVEREN MAPLE LEAF KOPEN

Het voordeel van zilveren Maple Leafs t.o.v. gouden Maple Leaf munten is toch dat de zilveren versie ook voor beleggers met een kleinere beurs goed is. In verband met de relatief lage aanschaf waarde t.o.v. de 1 ounce gouden Maple Leaf versie, is het ook een zilveren munt die goed te ‘sparen’ is.
De zilveren Maple Leaf kunt u dus naar eigen inzicht kopen. Het enige waar u rekening mee moet houden zijn de eventuele verzendkosten. Maar of u nu 1,5,10 of 100 zilveren Maple Leaf munten wilt kopen; deze 2022  zilveren Maple Leaf heeft zich al decennia lang bewezen. Hij neemt een vaste plaats in, in de portefeuille van de serieuze belegger en/of muntenverzamelaar.
Wij hopen daarom dat wij u mogen voorzien van deze zilveren Maple Leaf munt uit 2022.
Heeft u nog vragen: neemt u dan gerust contact met ons op!

KLIK HIER INDIEN U NOG MEER WILT WETEN OVER DE 5 DOLLAR OF 1TROY OUNCE ZILVEREN MAPLE LEAF.
 
* – Indien beschikbaar: koopt u 25 stuks van deze 2022 zilveren Maple Leaf munten, dan worden deze geleverd in een plastic tube. Minder dan 25 stuks worden geleverd in losse capsules.

Naam 1 oz zilveren Maple Leaf | 2022
Serie Maple Leaf
Categorie zilveren munten
Metaal Silver
Gewicht 31,10 gram
Gehalte 999.9/1000
Jaar 2022
Land Canada
Product verpakking Capsule

Logo

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en promoties.