Over Maple Leaf.nl

Bij de oprichting in 2017 van MapleLeaf.nl, was onze eerste inzet een informatieve website over de Maple Leaf op te zetten. Daarnaast hebben wij ons te doel gesteld om een breed assortiment zilver en goud aan te bieden. Dit doen wij onder de naam Edelmetalist, waarbij wij ons toeleggen op de particulier die een ruime keuze wil hebben en waarbij wij ook hebben besloten om, als misschien wel de enige, al onze (losse) munten te gaan leveren in capsules. Wij leveren internationaal erkende beleggingsmunten en fysieke baren in goud, zilver, palladium en platina aan spaarders, beleggers en investeerders tegen een marktconforme prijs. Om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen bieden wij verzekerde levering van alle edelmetalen, en behoort contante betaling bij kantoorbezoek tot de mogelijkheden.

Filosofie

Door de eeuwen heen heeft edelmetaal haar waarde bewezen. En ook al melden alle banken en overheidsinstanties dat u geld veilig is, de geschiedenis leert dat spreiding van uw vermogen essentieel is omdat financiële systemen altijd een beperkte houdbaarheid hebben. We zien dat in roerige tijden veel beleggers teruggrijpen naar edelmetalen. En ook centrale banken kopen, ook al gebeurd dit op de achtergrond, grote hoeveelheden goud. Deze centrale banken zien ook dat het einde in zicht is van een tijdperk.
Goud en zilver blijft essentieel in uw vermogen,. Terug naar de goudstandaard; de filosofie van de oude bankiers. Edelmetalist biedt in de vorm van goud en zilver een alternatief zodat u niet al uw geld hoeft te beleggen in een geldsysteem welke meer en meer onderhevig is aan erosie. Spreiding is het magische woord. Goud en zilver; niet voor het rendement maar als verzekering.

Edelmetalist

Iedereen kan, op zijn eigen tempo goud en zilver kopen. Vandaar dat wij adviseren om dit op constante basis te doen. U kunt bij ons kiezen uit een mooi assortiment baren en munten in goud en zilver. Ook platina en palladium is voor de fijnproever aanwezig.
Daarnaast bieden wij dus alle munten in capsules aan en proberen wij onze verzendkosten zo laag mogelijk te houden ter stimulering van geregelde aankopen door de klant.
Wij zijn overtuigd van het feit dat het hebben van edelmetaal in de toekomst belangrijk is.
Bent u dus als koper ook overtuigd hiervan, dan hopen wij u als koper te mogen verwelkomen op 1 van onze websites.

Voor de Nederlandse klant
Edelmetalist.nl

Voor de Belgische klant
Edelmetalist.be

Voor de Maple Leaf fan
MapleLeaf.nl